close
El País

La Sagrada Família fa fora el cau que té el local al seu recinte

La Sagrada Família fa fora el cau que té el local al seu recinte
Després de 67 anys educant en els valors de l’escoltisme, l’agrupament escolta Antoni Gaudí de Barcelona ha d’abandonar el seu local als peus de la Sagrada Família. L’octubre passat, membres de la parròquia del recinte els van avisar que a finals d’aquest curs ja no podran continuar allà perquè amb l’ampliació de la basílica hauran d’esfondrar l’edifici. Està previst que l’espai, dins del recinte del temple i a la cantonada entre els carrers de Sardenya i Provença, es converteixi en un museu sobre Antoni Gaudí. Fonts del patronat del temple responen que donaran la seva versió sobre aquest tema la setmana que ve.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2020/02/01/cultura/1580573984_446117.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Laura Cercós

Publish date : 2020-02-01 22:55:08

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2