close
El País

‘La isla de las tentaciones’, més ‘edredoning’

‘La isla de las tentaciones’, més ‘edredoning’
Després del clatellot que va suposar per a Telecinco tancar Gran Hermano, on la seva barroera administració d’un suposat cas d’abús sexual va provocar la fugida dels anunciants, un mal negoci, Mediaset havia de trobar un substitut. Ja el té. Es diu La isla de las tentaciones, encara més clar en els seus propòsits que aquell suposat invent sociològic. L’argument central és ben simple: hi haurà o no infidelitat i… edredoning.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2020/01/24/cultura/1579867859_062484.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Tomàs Delclós

Publish date : 2020-01-24 13:15:55

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2