close
El País

La degradació de l’amfiteatre romà de Tarragona obliga a tancar-lo

La degradació de l’amfiteatre romà de Tarragona obliga a tancar-lo
La degradació que presenta el amfiteatre romà de Tarragona ha obligat l’ajuntament a tancar provisionalment el monument, atenent al fet que hi ha un risc per a la seguretat de les persones i per a la pròpia conservació patrimonial. Així ho certifica un informe extern encarregat pel consistori. El conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, ha explicat que es procedeix a decretar el tancament de la instal·lació, un dels principals reclams turístics de la ciutat, per “prudència”, però en cap cas per una “emergència” que comprometi la integritat de l’amfiteatre a curt termini. “Tenim una anàlisi preliminar de l’amfiteatre i, per precaució i seguretat, com a mesura preventiva, el tanquem provisionalment”, ha detallat Pinedo.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/09/27/cultura/1569604244_000654.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Marc Rovira

Publish date : 2019-09-27 17:34:02

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2