close
El País

Sorgeix una potent opció catalanista que desautoritza el procés unilateral

Sorgeix una potent opció catalanista que desautoritza el procés unilateral
Prop de 300 ciutadans de diferents corrents catalanistes es reuniran dissabte vinent a Poblet per crear una alternativa al secessionisme unilateral i il·legal. I que desautoritza el procés per impossible i perquè ha fracturat la societat catalana, sense renegar frontalment de la independència . És una “autoconvocatòria” de la “societat civil” que fa mesos que ultima quatre documents constitutius d’un “programa de país” amb pretensió de ser transversal.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/09/14/catalunya/1568487479_628331.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Xavier Vidal-Folch

Publish date : 2019-09-14 20:29:33

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2