close
El País

Master and Commander a la Costa Brava

Master and Commander a la Costa Brava
Una fragata de 38 canons, atacs amfibis, la defensa in extremis d’una fortificació costanera contra l’ofensiva d’una columna francesa, trets de fuselleria, explosions, la pudor de pólvora, crits, i enmig de tot un heroic i decidit capità de la marina anglesa, amb molt valor i gran enginy. No, no estem en una novel·la de Patrick O’Brian de la sèrie del capità Jack Aubrey i el naturalista i espia Stephen Maturin, les aventures que van inspirar la pel·lícula Master and Commander, sinó en un episodi històric que va passar aquí mateix, al Castell de la Trinitat de Roses (Girona).Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/09/11/cultura/1568229916_999322.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Jacinto Antón

Publish date : 2019-09-11 20:14:08

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2