close
El País

La Universitat de Barcelona, la millor d’Espanya segons el rànquing Xangai

La Universitat de Barcelona, la millor d’Espanya segons el rànquing Xangai
L’esperat rànquing d’universitats de Xangai 2019, centrat en l’excel·lència investigadora i esperat pels campus de tot el món amb interès dissimulat, s’ha publicat aquest dijous. La influència d’aquesta classificació —desmesurada segons l’opinió de molts experts— no ademt cap dubte, perquè condiciona la política dels Governs (els campus d’excel·lència espanyols, per exemple) i determina la concessió de moltes beques. Espanya té motius per alegrar-se moderadament perquè 13 centres espanyols se situen en aquesta ocasió entre els 500 millors, davant els 10 de l’any passat. Des que es va crear el llistat el 2003 —per triar el destí dels científics xinesos becats a l’estranger—, només ha assolit aquesta xifra el 2015.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/08/14/cultura/1565797620_935925.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Elisa Silió

Publish date : 2019-08-15 19:22:26

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2