close
El País

La Generalitat avala la construcció de l’Hermitage al port

La Generalitat avala la construcció de l’Hermitage al port
Un informe del Departament de Territori i Sostenibilitat avala la construcció del museu Hermitage de Barcelona en la bocana Nord del port de Barcelona, per a la qual existeix un projecte de l’arquitecte japonès Toyo Ito. Aquest document, al qual ha tingut accés Europa Press, “informa favorablement” del projecte en constatar que compleix la normativa que és de la seva competència. També que “l’actuació proposada és compatible amb els usos de la infraestructura”.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/08/14/cultura/1565802539_717509.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : El País

Publish date : 2019-08-15 11:08:31

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2