close
El País

La convulsa i canviant vida de Neymar

La convulsa i canviant vida de Neymar
Neymar acapara aquests dies els titulars del món del futbol pel seu futur, que sembla està de nou al Barcelona. Mentre es parla de negociacions i de quantitats astronòmiques pel seu fitxatge, ell estava descansant. El futbolista ha publicat unes fotos en un vaixell a Portugal durant uns dies de vacances i a les xarxes es mou un vídeo que el mostra cantant. La vida personal de Neymar, de 27 anys, podria definir-se de forma similar a la seva vida esportiva: convulsa i canviant.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/08/14/estilo/1565792288_354324.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Breiller Pires

Publish date : 2019-08-15 19:22:26

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2