close
El País

Educació obliga els centres públics a detallar les quotes que demanen a les famílies

Educació obliga els centres públics a detallar les quotes que demanen a les famílies
El Departament d’Educació de la Generalitat obligarà els centres públics a publicar al web les quotes voluntàries que exigeix a les famílies en concepte de material escolar o d’excursions. La mesura s’emmarca dins del pla del Govern per combatre la segregació escolar i eliminar no només la bretxa entre les escoles públiques i les concertades, sinó també les dues velocitats que s’estan construint dins de la mateixa xarxa pública. Segons un informe de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), a Barcelona les quotes dels centres públics són el doble de cares als barris rics.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/06/25/catalunya/1561464459_830779.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Jessica Mouzo Quintáns

Publish date : 2019-06-25 14:42:25

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2