close
El País

La bombolla immobiliària esclata a l’Hospitalet

La bombolla immobiliària esclata a l’Hospitalet
La “fama” de preus desorbitats que pateixen els habitatges de Barcelona ja no es queda en els límits de la ciutat. A poc a poc, s’ha començat a estendre cap a la perifèria, concretament, a la segona ciutat catalana més poblada: l’Hospitalet del Llobregat. En els últims quatre anys, el preu del lloguer s’ha disparat un 40% a l’Hospitalet i, si bé els preus barcelonesos es mantenen com els més alts de Catalunya, l’augment de preu en un mateix període ha estat molt més gran que a la ciutat comtal. A més a més, la xifra de persones que han sol·licitat un habitatge públic a l’Hospitalet s’ha duplicat des del 2012, cosa que ha multiplicat els efectes d’aquesta bombolla immobiliària i ha comportat, com a conseqüència, un augment en els desnonaments. Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/06/19/catalunya/1560964261_476432.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Sara Vega

Publish date : 2019-06-19 19:04:50

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2