close
El País

La Quadriennal de Praga premia el pavelló de Catalunya amb referències al procés

La Quadriennal de Praga premia el pavelló de Catalunya amb referències al procés
La instal·lació que ha dissenyat Catalunya aquest any per a la Quadriennal de Praga, que exhibeix imatges de les càrregues policials durant el referèndum independentista de l’1-O, ha obtingut un dels tres premis que la fira concedeix als pavellons oficials que presenten els països o regions participants, que aquest any han estat 79. A més de la proposta catalana, titulada Prospective Actions (Catalunya 2004-2018), han estat distingides també en aquesta categoria les de França i Hongria. El màxim guardó de la fira ha estat per a Macedònia del Nord.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/06/12/cultura/1560335878_512556.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Raquel Vidales

Publish date : 2019-06-12 14:31:24

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2