close
El País

El Sindicat del Poble-sec ocupa un bloc al Paral·lel

El Sindicat del Poble-sec ocupa un bloc al Paral·lel
“La meva filla, de 15 anys, només demana una habitació per fer els deures. Per això li dic al fons inversor que ha comprat aquest pis: D’aquí no ens fa fora ningú, lluitarem fins que no puguem més. No per nosaltres, sinó per la gent que no pot pagar 1.200 euros per un pis a Barcelona”, reivindicava aquest dimarts la Maribel, l’ocupa del principal primera del número 1-3 del carrer Parlament, a tocar de l’icònic Paral·lel, al barri de Sant Antoni de Barcelona. El Sindicat de Barri del Poble-sec, amb el suport de l’entitat Fem Sant Antoni, fa un mes que va ocupar quatre dels dotze pisos d’aquest immoble, propietat d’un fons inversor. En un dels pisos viu ara la Maribel, una veïna d’origen equatorià que fa quatre anys va marxar del seu país buscant una vida millor i que es va trobar a la capital catalana amb una feina de mitja jornada que “no li arriba” per sobreviure.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/06/11/catalunya/1560273854_679962.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Alfonso L. Congostrina

Publish date : 2019-06-11 18:05:31

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2