close
El País

L’escola pública assumeix dos de cada tres alumnes vulnerables

L’escola pública assumeix dos de cada tres alumnes vulnerables
L’escola pública de Barcelona continua assumint el pes dels alumnes d’entorns empobrits. Malgrat el pla de xoc contra la segregació activat pel Consorci d’Educació de Barcelona (CEB), que va reservar places en la preinscripció per distribuir de manera més equitativa aquest alumnat i evitar la creació d’escoles gueto, dos de cada tres alumnes vulnerables que han fet servir aquestes places han estat col·locats a l’escola pública; la resta, a la concertada. El CEB argumenta que això es deu al fet que molts alumnes han estat assignats al centre on tenen germans grans.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/06/10/catalunya/1560183815_569139.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Ivanna Vallespín

Publish date : 2019-06-10 19:25:23

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2