close
El País

Catalunya reduirà el plàstic d’un sol ús mitjançant la contractació pública

Catalunya reduirà el plàstic d’un sol ús mitjançant la contractació pública
Prou ampolles de plàstic d’un sol ús a les dependències i en els actes organitzats per la Generalitat. L’Executiu ha aprovat aquest dimarts una sèrie de mesures per reduir l’impacte d’aquest tipus d’envasos i estris, per exemple, la inclusió de clàusules ambientals en els contractes públics per promoure la utilització de materials alternatius, com el paper o el plàstic compostable. Es tracta d’un gest amb un abast simbòlic, però que busca donar un exemple davant d’un dels principals problemes ambientals del món. La Comissió Europea calcula que més del 80% de les escombraries que es troben al mar són plàstics.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/06/11/catalunya/1560256163_865987.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Camilo S. Baquero

Publish date : 2019-06-11 14:54:17

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2