close
El País

Van ser els millors a la Selectivitat fa uns anys, què se n’ha fet d’ells?

Van ser els millors a la Selectivitat fa uns anys, què se n’ha fet d’ells?
Anabel Moreno està tan orgullosa del 9,7 que va treure a la Selectivitat del 2012 i de la seva matrícula d’honor de Batxillerat que ho ha incorporat al seu perfil de LinkedIn. “La veritat és que m’ho vaig currar, així que crec que podria valorar-se com a positiu a l’hora de buscar feina, que algú faci tant esforç per aconseguir una nota diu molt d’aquesta persona”, diu la jove, que avui té 24 anys i és graduada en Traducció i Interpretació per a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/06/07/catalunya/1559902825_522256.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Marta Villena

Publish date : 2019-06-10 18:19:11

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2