close
El País

Pren força la hipòtesi que els dos executats de Sarrià poden ser víctimes de la violència interna republicana

Pren força la hipòtesi que els dos executats de Sarrià poden ser víctimes de la violència interna republicana
Totes les possibilitats estan obertes però sembla que pren força la hipòtesi que els dos cossos trobats en una fossa al carrer de Ràfols, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, amb signes d’haver estat executats (notícia avançada dijous per EL PAÍS) podrien haver estat víctimes de la violència desfermada al si del bàndol republicà. La seva mort podria tenir a veure amb les lluites entre faccions polítiques i podria estar relacionada amb els Fets de Maig, els enfrontaments en aquell mes del 1937 entre trotskistes i anarquistes, d’una banda, i els comunistes i el Govern republicà, de l’altra.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/06/07/cultura/1559903891_859883.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Jacinto Antón

Publish date : 2019-06-07 11:42:22

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2