close
El País

Colau arrasa a la zona zero dels narcopisos

Colau arrasa a la zona zero dels narcopisos
Robatoris, droga i prostitució. L’ordre de les tres problemàtiques és indiferent. Els tres fenòmens més el que porten vinculat: baralles amb arma blanca en ple carrer, picabaralles entre traficants, ocupació d’immobles per convertir-los en narcopisos… Tot això va fer, juntament amb un repunt dels robatoris, que la inseguretat es convertís en la principal preocupació dels barcelonins. L’oposició a Ada Colau portava mesos criticant les polítiques de BComú i animant entitats veïnals a manifestar-se exigint al Consistori “més policia i més seguretat”. Per la seva banda, Colau va anunciar hores extra d’agents de la Guàrdia Urbana i va acusar la Generalitat d’“abandonar” la seguretat de la ciutat, especialment a Ciutat Vella i més concretament a un dels barris on es concentren alhora la misèria i l’especulació: El Raval.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/05/31/catalunya/1559327909_028689.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Alfonso L. Congostrina

Publish date : 2019-05-31 19:04:35

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2