close
El País

Ràtios més altes a Barcelona per atendre la demanda d’escola pública

Ràtios més altes a Barcelona per atendre la demanda d’escola pública
La demanda d’escola pública a Barcelona segueix a l’alça (51,4%) i, per segon any consecutiu, supera les sol·licituds de places concertades. Però per atendre els reclams de les famílies, el Consorci d’Educació de Barcelona (CEB) ha hagut de tornar a recórrer a mesures extraordinàries: pujar les ràtios d’alumnes per aula i incorporar grups addicionals en diversos col·legis (els coneguts com a bolets). En total, el proper curs hi haurà 149 aules amb més alumnes per classe i vuit grups addicionals.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/05/29/catalunya/1559157605_299240.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Jessica Mouzo Quintáns

Publish date : 2019-05-29 19:42:54

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2