close
El País

La funció política de Ciutadans

La funció política de Ciutadans
Ciutadans (Cs) es va crear com a partit el 2006 amb la finalitat principal d’enfrontar-se sense complexos a la transversalitat del nacionalisme català que estava a punt d’aprovar un nou Estatut de Catalunya, un greu error que ens ha portat on som ara. De naturalesa centrista, no s’ha situat mai als extrems de l’arc polític, el seu programa enfonsava les arrels en el liberalisme i la socialdemocràcia, les dues ideologies preponderants a Europa des del 1945. De fet, pretenia ocupar a Catalunya un espai electoral buit, aliè al nacionalisme identitari que per raons diferents no ocupaven ni el PSC ni el PP.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/05/30/opinion/1559228145_264704.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Francesc de Carreras

Publish date : 2019-05-30 15:34:18

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2