close
El País

Big Red Machine lideren la jornada d’inici del Primavera Sound

Big Red Machine lideren la jornada d’inici del Primavera Sound
Fa només dos anys, elParc del Forum ben ple s’emocionava quan Bon Iver, cap de cartell, tocava els primers acords de Skinny Love. L’any passat, The National van ser els encarregats de rellevar-lo, i aconseguir que un públic ben entregat caigués rendit als seus peus. Aquest any, el festival ha decidit anar més enllà i obsequiar amb tots dos caps de cartell en un mateix dia i, a més, totalment gratis. Vaja, un pla d’allò més rendible. O almenys, això els va semblar als milers de persones que es van apropar dimecres a la nit al Parc del Fòrum per presenciar la jornada d’inauguració de la 19a edició del Primavera Sound.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/05/29/cultura/1559163389_531343.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Sara Vega

Publish date : 2019-05-30 07:07:43

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2