close
El País

La llengua ens importa, Varsavsky!

La llengua ens importa, Varsavsky!
Potser algú té dubtes que la llengua és cosa que importa a la gent. Aquesta setmana se’ns ha fet famós Martin Varsavsky, fundador de l’empresa Jazztel i d’altres, que via Twitter ha tingut l’ocurrència de beneir les bondats d’una ciutat com Barcelona per emprendre i invertir en tecnologia… llevat que tinguis fills, cas en què és millor Madrid, perquè aquí et fan aprendre una llengua que no et servirà per a res i allà, en canvi, et podràs comunicar amb cinc-cents milions de persones. I és clar, a la vista de les respostes rebudes (no li han dit guapo, precisament), va tirar de supèrbia tot ironitzant sobre l’interès que els gurus de la tecnologia tenen per les llengües petites: “Romanticismo de los que creen que en Silicon Valley hacen cola para aprender catalán. Parecen sorprendidos que los extranjeros prefieran aprender castellano y vean el catalán como una pega a la hora de decidir Barcelona vs Madrid. Hola desde el planeta Tierra”.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/05/29/cultura/1559126008_207985.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Rudolf Ortega

Publish date : 2019-05-29 10:44:45

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2