close
El País

El Parlament Europeu impedeix a Puigdemont recollir la seva acreditació

El Parlament Europeu impedeix a Puigdemont recollir la seva acreditació
Tres dies després de les eleccions, l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i l’exconseller Toni Comín han acudit a l’Eurocambra a recollir les seves credencials com a parlamentaris. El Parlament Europeu va rebutjar lliurar-los l’acreditació que els permetria entrar en les instal·lacions. L’expresident, la llista del qual per a les europees va obtenir dos escons el diumenge, ha afirmat que aquest mateix dimecres enviarà un burofax a la secretaria general i un altre al president de la Cambra, Antonio Tajani, per demanar explicacions. “És una gravíssima discriminació”, ha dit Puigdemont. Fonts del Parlament van sostenir que la institució pot reservar-se el dret a lliurar acreditacions fins a assegurar-se que els diputats tenen l’acta que els dona dret a ocupar el seu escó.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/05/29/internacional/1559147631_880746.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Lluís Pellicer, Álvaro Sánchez

Publish date : 2019-05-29 18:13:35

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2