close
El País

El dol no se’n va amb diners, tampoc al Camp Nou

El dol no se’n va amb diners, tampoc al Camp Nou
Al barcelonisme li costarà arribar a la final de Copa després de la caiguda a Liverpool. El dol culer durarà molt de temps perquè la gent s’havia fet pagues de guanyar la Champions. Hi havia més arguments a favor que no pas l’any passat, quan es va caure a Roma. Qui més qui menys pensava que l’equip estava escarmentat i sabria com sortir viu d’Anfield. I a més, ningú no dubtava de la paraula de Messi. L’argentí s’havia estrenat com a capità a la pretemporada amb la promesa que l’equip competiria per aquesta copa tan bonica i desitjada com és la d’Europa.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/05/14/deportes/1557858240_060438.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Ramon Besa

Publish date : 2019-05-14 18:49:44

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2