close
El País

Junts per Catalunya se’n va del debat de TV3 després del veto de la JEC a Junqueras i Comín

Junts per Catalunya se’n va del debat de TV3 després del veto de la JEC a Junqueras i Comín
El debat electoral dels propers comicis europeus a TV3 es va desenvolupar aquest dimarts en un clima enrarit després del veto de la Junta Electoral Central al fet que Oriol Junqueras, per part d’Esquerra, i Toni Comín, per part de Junts per Catalunya, poguessin participar al programa. Aleix Sarri (JxCat), un assessor de l’exeurodiputat Ramon Tremosa, va comparèixer al plató i al cap de dos minuts el va abandonar després de titllar la situació d'”intolerable”. El representant d’ERC va quedar-se al debat.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/05/14/catalunya/1557869519_468835.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Àngels Piñol

Publish date : 2019-05-14 22:33:07

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2