close
El País

Colau, Maragall i Artadi volen apujar la taxa turística a Barcelona

Colau, Maragall i Artadi volen apujar la taxa turística a Barcelona
Amb diferents formes i objectius, quatre dels set partits amb representació a l’Ajuntament de Barcelona (BComú, Junts per Catalunya, ERC i la CUP) aposten als seus programes electorals per apujar la taxa turística. Es tracta d’un impost que grava les pernoctacions dels turistes i que recapta la Generalitat, encara que a Barcelona l’Ajuntament decideix la destinació de la meitat dels ingressos. La proposta més ambiciosa és la de l’alcaldessa Ada Colau: imposar un recàrrec a la taxa perquè els turistes contribueixin a finançar el transport públic.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/05/13/catalunya/1557772283_526919.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : El País

Publish date : 2019-05-13 19:38:34

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2