close
El País

“La meva mare sempre va escriure per salvar el món. Jo no tinc aquest púlpit”

“La meva mare sempre va escriure per salvar el món. Jo no tinc aquest púlpit”
Mentre llegeixes Sergi Pàmies (París, 1960), escoltes els seus pares, Teresa Pàmies, Gregorio López Raimundo, exiliats comunistes. I escoltes Manuel Vázquez Montalbán, el seu mestre, o Jorge Semprún. “En el període més convuls de la meva adolescència”, explica en el seu últim llibre, “vaig fantasiejar amb la possibilitat de ser fill de Jorge Semprún”. El llibre és L’art de portar gavardina (Quaderns Crema). Un eco punyent de totes les veus que té al cap. Aquest capítol sobre Semprún marca la seva història com una cicatriu.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/04/29/cultura/1556558007_993826.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Juan Cruz

Publish date : 2019-04-30 09:24:13

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2