close
El País

El PP de Badalona es desmarca de les seves sigles després de la patacada electoral

El PP de Badalona es desmarca de les seves sigles després de la patacada electoral
Xavier García Albiol, candidat del PP a Badalona per a les pròximess eleccions municipals, ha penjat aquesta tarda un vídeo a la xarxa en el qual diversos veïns de la ciutat afirmen, almenys en quatre ocasions, que en els pròxims comicis votaran Albiol i no al PP. Les imatges arrenquen amb un fos a negre en el qual apareix aquesta frase que pronuncia després una veïna: “El vaig a votar a ell. A Albiol, al PP no, Albiol”. El vídeo ha aparegut menys de 24 hores després de la patacada dels populars a tot Espanya i particularment a Catalunya, on han passat de sis a un escó.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/04/29/catalunya/1556560913_099998.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Àngels Piñol

Publish date : 2019-04-29 19:44:23

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2