close
El País

Agustí Villaronga: “Nascut rei’ no és una apologia de la monarquia saudita”

Agustí Villaronga: “Nascut rei’ no és una apologia de la monarquia saudita”
Nascut rei és una superproducció de 20 milions d’euros. Escenaris grandiosos al desert d’Aràbia, terribles batalles a lloms de camells sobre la sorra, recreacions de l’Anglaterra dels anys 20. Un diria que tot aquest espectacular “circ” no va amb Agustí Villaronga (Palma de Mallorca, 1953), que la dirigeix. “Crec que totes les meves pel·lícules sumades no donen el pressupost d’aquesta”, comenta el director de cintes com Pa negre o Incerta glòria, que van disposar de quatre milions de pressupost cadascuna.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/04/27/cultura/1556386693_605614.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Toni Polo Bettonica

Publish date : 2019-04-27 19:35:08

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2