close
El País

La processionària retrocedeix després de créixer sense control quatre anys

La processionària retrocedeix després de créixer sense control quatre anys
“Es una barbaritat la quantitat de processionària que hi ha. Quan vas caminant es veu molta pel terra, les erugues van com si fos un tren. I els arbres n’estan plens”, explica la Carme, que regenta una casa rural a prop de Solsona, una de les zones més afectades per la plaga, juntament amb el Berguedà. Jordi Pellicer, el president de l’Associació d’Agroturisme d’aquesta comarca afegeix que la problemàtica és més molesta durant dues o tres setmanes, normalment, a l’inici de la primavera, quan les erugues surten del niu dels arbres, baixen pel pi i caminen en processó fins al bosc per enterrar-se i convertir-se en papallones.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/03/31/catalunya/1554052161_661330.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Ivanna Vallespín

Publish date : 2019-03-31 17:55:23

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2