close
El ‘serial de la vaca’
Si no hi ha sorpreses ni contratemps, dimarts que ve conclourà el serial de la vaca, el contenciós que té l’aire de resoldre’s amb el trasllat del reviscut Doctor Music Festival de les terres campes d’Escalarre a una ubicació més propera a Barcelona, al circuit de Montmeló, si no hi ha canvis d’última hora. Només faltava el segon informe negatiu emès aquesta setmana per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA). En aquesta proposta de resolució elevada a la Conferència Hidrogràfica de l’Ebre (en les oficines de la qual ja s’havia rebut divendres) es fa constar que l’organització del festival en les seves al·legacions a un primer informe de l’ACA (també desfavorable), “encara manté ocupades zones inundables i de flux preferent”. Segons l’escrit, aquest seria el cas de part de l’escenari Guingueta, l’escenari Esterri/Alt Àneu, espais públics de restauració i zones de pas, principalment.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/03/30/cultura/1553976730_647939.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Luis Hidalgo

Publish date : 2019-03-30 20:39:12

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2