close
El País

Avortament il·legal, de la clandestinitat al museu

Avortament il·legal, de la clandestinitat al museu
Al món, segons l’Organització Mundial de la Salut, es produeixen més de 55 milions d’avortaments cada any. La meitat, sense garanties de seguretat per a la salut de les dones perquè són practicats sense condicions sanitàries adequades i per personal sense cap mena de formació. Per això, més de 47.000 d’aquestes dones moren anualment per aquestes pràctiques. De forma majoritària, un 97%, en països en vies de desenvolupament com Àsia, Àfrica i Amèrica Llatina. Les interrupcions de l’embaràs generen postures trobades i viscerals, entre els defensors de la llibertat de la dona per decidir sobre el seu cos i els que pensen que avortar és (posar fi a) una vida.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/03/29/catalunya/1553883794_145686.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : José Ángel Montañés

Publish date : 2019-03-29 20:39:13

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2