close
El País

El temor als nens immigrants

El temor als nens immigrants
Els adolescents marroquins passegen desorientats per la plaça Catalunya, al centre de Barcelona, envoltats d’un brogit que els és aliè. N’hi ha una desena asseguts en bancs, a prop d’un furgó policial. És on passen les tardes. Mohammed, de 15 anys, té gana i fred. Assegura que fa vuit dies que dorm al carrer, des que va fugir del seu centre d’acollida, a Sabadell. Denuncia que el tractaven malament i que no hi havia “res” a fer. Quan es va queixar al director sobre les normes, diu que aquest li va etzibar: “Si no t’agraden, te’n vas al puto carrer”. El seu somni és ser cuiner, però es penedeix d’haver emigrat a Espanya. Els seus amics al Marroc li van prometre que s’allotjaria en albergs bons i que es podria comprar roba. “És la mentida més gran del món”, conclou, desenganyat. Diu que ell no, però que els seus amics roben per sobreviure. “No sabem què farem”, es lamenta.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/03/16/catalunya/1552748296_972569.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Joan Faus, María Martín

Publish date : 2019-03-17 14:04:20

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2