close
El País

Carles Sabater, la icona dels cabells ondulats

Carles Sabater, la icona dels cabells ondulats
Sempre ben pentinat i ben vestit, sense cap paraula desafiant, conscient del seu atractiu però mai distant. Així era Carles Sabater, que va ser cantant de Sau i imatge prototípica del rock català. L’únic que podia discutir-li aquest honor era Gerard Quintana, però, per vocació i personalitat, Sopa de Cabra era i és una banda de rock i, com a tal, l’aspecte descurat, cert aire de vida desordenada i la reivindicació irada formen part de la seva proposta. El Carles, no. Ell va encapçalar un grup de pop amb l’amor i les relacions emocionals com a paradigma de les seves cançons, que per estil i vocació tenien una cara molt més amable, melòdica i harmònica que la de qualsevol altre grup d’aquell corrent musical que va travessar els noranta impregnant la dècada amb la llengua catalana, que musicalment no havia arrelat fins llavors en la joventut, que es disposava en parts iguals tant a la vida com al consum.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/02/13/cultura/1550076388_948618.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Luis Hidalgo

Publish date : 2019-02-13 17:53:48

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2