close
El País

Terrassa va expulsar per error 158 nens dels menjadors escolars

Terrassa va expulsar per error 158 nens dels menjadors escolars
La filla de Lorena Esteban, de nou anys, va arribar a casa el 26 d’octubre passat, divendres, amb un avís a la motxilla per l’impagament del menjador escolar. “Vaig retornar el rebut perquè no tenia diners. Vaig escriure a l’empresa, els vaig dir que estava tramitant la beca i els vaig demanar més temps, fins que cobrés i pogués pagar”, explica. El dilluns següent, a la una del migdia, la cridava l’escola. “Em demanaven que recollís la nena, no es podia quedar al menjador; com a molt li donaven un entrepà”.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2018/12/23/catalunya/1545587941_552380.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Ivanna Vallespín

Publish date : 2018-12-23 19:36:59

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author News2