close
El País

El Govern prepara una pujada en la tarifa dels menjadors escolars

El Govern prepara una pujada en la tarifa dels menjadors escolars

El Govern prepara una pujada en la tarifa dels menjadors escolars
El Departament d’Ensenyament ha decidit obrir un dels melons que fins ara han estat intocables en el sector educatiu: el preu del menjador escolar. El director general d’Atenció a la Família i la Comunitat Educativa, Ramon Simon, va admetre a EL PAÍS que el Govern revisarà a l’alça les tarifes (actualment 6,2 euros) perquè “hi hagi més monitors i que el sector no tingui un treball precari”, va justificar. Sobre la taula s’ha posat la xifra de 6,8 euros, l’import que reclamen les empreses del sector i que la Generalitat analitzarà. “Però encara no hi ha res decidit”, apunten des del Departament.Seguir leyendo.

Source link : https://cat.elpais.com/cat/2018/10/13/catalunya/1539456009_806403.html#?ref=rss&format=simple&link=link
Author : Jessica Mouzo Quintáns, Ivanna Vallespín
Publish date : 2018-10-13 19:47:19
Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.
Tags : El País

The author News2