El País

El Consell de Ministres nomena Joan Herrera director general de l’IDAE

El Consell de Ministres nomena Joan Herrera director general de l’IDAE

El Consell de Ministres nomena Joan Herrera director general de l’IDAE
El Consell de Ministres ha nomenat aquest divendres Joan Herrera Torres, qui va ser diputat i portaveu del grup parlamentari d'Esquerra Verd-IU-Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) al Congrés dels Diputats, director general de l'Institut de Diversificació i Estalvi de l'Energia (IDAE). Segons ha informat el Ministeri per a la Transició Ecològica, Herrera és actualment professor associat a la Universitat de Girona (Gironès), on imparteix Teoria de les elits a Espanya.Seguir leyendo.

Source link : https://cat.elpais.com/cat/2018/07/13/catalunya/1531497937_755181.html#?ref=rss&format=simple&link=link
Author : Agències
Publish date : 2018-07-13 16:30:01
Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.
Tags : El País